5MIINUST x Sass Henno x Mutated Forms – aitäh

Venelase refrään:

ma ütlen aitäh, et te tulite selle pärast me mikker on tuline ja me teeme selle koostööd tublisti paneme puupüsti-puupüsti uulitsad aitäh! et te tulite selle pärast mu mikker on tuline ja me teeme selle koostööd tublisti paneme puupüsti-puupüsti uulitsad

Kohvefe: Eesti, sa pole iial old nii ilus parem jupp all kui kümme euri pihus elu pidu, higine ihu sa ülted ou jee, kui mina 5MIINUST tänks, et tulite tühjale saalile see poleks pooltki nii tuline miinus ja vaenlane, kiire-kiire-aeglane siin tänu taevale ja armini bussile me teeme võitjate mussi kõik käed üles, kes sõid täna tussi õite vähe on iial old nii ilus kui su ou je ja minu 5MIINUST

Länkar: veerand milli kokku aastas lükkame bäkkaris on näkid kui bikiinivormis sükijainen meil iga päev on bemmi liigud, kokivaalud, spiiditriibud drift ja racing cabrioga päikesesse lääne-virus tümmiräpiliikumine rämmar rahvas laval alati koos teiega täiesti tahmas hommikune kusi kõrgelt hartwalli jaffa 1000+ attendi see on kõik, mis mul tahta

Päevakas bridž: äratus, ärkan, ärkan su kõrval. nii hea olen ärkvel . veeda terve päeva. koer, olen ärkvel. ole printsess terveks ööks. äratus, ärkan, ärkan su kõrval. nii hea olen ärkvel . veeda terve päeva. koer, olen ärkvel. ole printsess terveks ööks

Venelase refrään: ma ütlen aitäh, et te tulite selle pärast me mikker on tuline ja me teeme selle koostööd tublisti paneme puupüsti-puupüsti uulitsad aitäh! et te tulite selle pärast mu mikker on tuline ja me teeme selle koostööd tublisti paneme puupüsti-puupüsti uulitsad

Korea: 5 minni, muu pane kinni reserveeri kõrvad selle jaoks, et laivil karates sul tervis tekib, keha saab trimmi hüppame, nii et kilo maha lükkame mine pole süüdi, sina pole ka su naisega on nii ja naa tema aint esireas siukse näoga, et kõik on võimalik 5 minni ou jee, katus ära sõidabki sõnad peas nagu patsid, päevakoeral hea on haarata ja põhja korea on planeedi kõige populaarsem kaabakas tule ja naudi, võida audi, kalifaat kui araabia saudi kaaba ümber kaasa lauldi kui kell on 5, teeme teise raundi aitäh, too viina meie lauale tühjad torud, taara, hiljem viia võid me hauale

Sass: ou jee, samas tuleb meelde 2016 varasuvereede, genkalt number, võsu poole teele 5 minni, tsau, misteete paneme viuna, paneme näkke, paneme mikrid põlema blond, brünett, ei ole valik, tead, et võtan mõlemad sõbrad, kütan teile päris mitu suurt aitähi läheb loosi neljas aasta, nagu õhtul kilo näffi see on meie sajand, miskit hästi erilist tänks, et meie linadel on eesti räpi veri vist

Päevakas bridž: äratus, ärkan, ärkan su kõrval. nii hea olen ärkvel . veeda terve päeva. koer, olen ärkvel. ole printsess terveks ööks. äratus, ärkan, ärkan su kõrval. nii hea olen ärkvel . veeda terve päeva. koer, olen ärkvel. ole printsess terveks ööks.

Venelase refrään: ma ütlen aitäh, et te tulite selle pärast mu mikker on tuline ja me teeme selle koostööd tublisti paneme puupüsti-puupüsti uulitsad väriseb maa, mul meeles te näod kõik vist käriseb hääl nagu peale seksimist ütlen aitäh suure vene aktsendiga rämmar, aitäh, et te tulite. varsti me näeme jälle

JAGA