Metsakutsu Baltic Session intervjuu

Tallinnast Pelgulinnast pärit räppar Metsakutsu ehk Rainer Olbri on üks peatselt toimuva tänavakultuurifestivali Baltic Session esinejatest, kes alustas esinemistega juba aastatuhande vahetuse paiku ja on oma nime ilusate tähtedega Eesti hip-hopiajalukku kirjutanud.

Metsakutsu, mida tähendab Sinu jaoks hip-hop kultuur?

See on midagi, mis defineerib kogu minu elu. Naljakas mõelda, et kuskil Ida-Euroopas on mingi tüüp, keda miski nii kauge on niii suurelt mõjutanud. Hip-hop kultuur on mind kasvatanud, mind õpetanud, kinkinud mulle suure osa võimalustest, tänu millele olen elus täna nii edukas nagu ma olen.

Kuidas on seotud Sinu arvates omavahel tants, räpp, graffiti ning urban fashion, mida JJ-Street Baltic Session’I festival ühendab?

Kõikide nende asjade üks suur ühtne joon on kirg. Kirg millegi vastu, kirg olla milleski kõige parem ja kirg pidevalt areneda. Kirg on see, mida JJ-Street ka üldiselt minu jaoks esindab. Kirg millegi vastu, olenemata takistustest, trendidest, olukorrast.

Elu24 Loe edasi allikast

JAGA